اخبار > دانشکده دندانپزشکی زاهدان یکی از مجهزترین مراکز درمانی بیماری های دهان و دندان کشور

دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان یکی از مجهزترین مراکز درمانی بیماری های دهان و دندان در کشور است.

به گزارش روابط عمومی- دکتر سیروس ریسباف فکور سرپرست دانشکده دندانپزشکی زاهدان با بیان این مطلب گفت: دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بهره مندی از بهترین  اساتید و دندانپزشکان و همچنین تجهیزات پیشرفته، خدمات مطلوبی به مراجعان محترم ارائه می دهد.

وی  ادامه داد: 50 عضو هیئت علمی در کلینیک های ویژه این دانشکده مشغول خدمت هستند.

وی با اشاره به اجرای طرح تحول نظام سلامت و تامین تجهیزات جدید و پیشرفته مورد نیاز این دانشکده  افزود: این دانشکده دارای تجهیزاتی مانند دستگاه پانورامیک دیجیتال، سی تی اسکن دندانپزشکی ، دستگاه لیزر دایود و میکروسکوپ دیجیتال است.

وی همچنین با اشاره به افتتاح بخش اورژانس شبانه روزی دندانپزشکی در این دانشکده تصریح کرد: تمامی کارکنان این دانشگاه با تمام توان در راستای ارتقاء رضایتمندی مراجعان و ارائه بهترین خدمات تلاش می کنند.

وی اذعان داشت: در سال گذشته 48000 نفر از خدمات این دانشکده بهره مند شدند.

وی همچنین در خصوص تعرفه دریافت خدمات در کلینیک های این دانشکده گفت: هزینه ارائه خدمات تخصصی در بخش دولتی 35 درصد از بخش خصوصی ارزان تر است.

وی گفت: وزارت بهداشت درحال برنامه ریزی برای کاهش بیش از پیش هزینه دریافت خدمات دندانپزشکی در بخش دولتی است و امیدواریم هر چه سریعتر این مهم محقق شود تا مردم عزیز بدون دغدغه از این خدمات بهره مند شوند.

چهارشنبه ٣٠ فروردين ١٣٩٦ ٠٩:٠٦ news ١٥٢٤٧

این خبر فاقد نظر می باشد